Mennyi a hűtőszekrény ideális hőmérséklete? - Receptneked ...
Erre a kérdésre nem lehet egyetlen egzakt számadattal válaszolni, hiszen a különféle hűtőtípusok, használati szokások, de még az aktuális évszak is hatással van rá. Az átlagos és még megfelelő hűtőbeli hőmérséklet 5 és 10 ºC között van. A hűtőn belül
Pár Gyula: Üzemi szakácskönyv (Mezőgazdasági Kiadó, 1984 ...
Könyv: Üzemi szakácskönyv - Pár Gyula, Hufnágel György, Surnovszky Leó, Demeter Zsuzsanna, Dr. Csizmadia László, Dr. Unger Károly |...
Tankonyha– update – Menzareform – Élj könnyebben! A ...
A konyha raktárak felőli ajtajának alacsony legyen a küszöbe, az megkönnyíti az áruk mozgatását. A zöldségek és gyümölcsök, a szárazáruk, a textíliák és az egyéb eszközök tárolására szolgáló raktárak 2 méter magasságig fehér csempével borítottak legy
'Egyszerűen – gyorsan' | Jó kaja - Part 15
Később olcsósága miatt előszeretettel tálaltak ilyen néven mindenféle borzalmat iskolai, üzemi és más közétkezdékben, ami szintén kevéssé erősítette a presztízsét. Egyszerű étel, de épp ebben rejlik a nagysága, az alapanyagok – elsősorban a kolbász é
Konyhaweb
Cikkek,ötletek, reklámok, hirdetések és minden egyéb, ami a konyhával kapcsolatos. Feladata, hogy segítse az eligazodást a konyhák világában, hogy kapcsolatot teremtsen a gyártó és forgalmazó cégek, a közvetítő szerepét ellátó tervezők, és a vásárlók
jó kaja - receptek, főzés, konyha
Sikerült az amúgy hamar elkészülő paprikás krumplit hat órán át főznöm, és nagyon finom lett. Mostoha sorsú ételünk a krumpli paprikás, hiszen sokáig a szegénységgel volt rokonértelmű és ezáltal lesajnált receptnek számított a középosztályi konyhákon
15 fémes ragyogású álomkonyha – te melyiket választanád ...
Nem véletlen, hogy a legtöbb üzemi konyha anyaga is nemesacél, amely amellett, hogy kemény „ipari” megjelenést ad a helyiségnek, bizonyos körülmények között kecsességet is sugároz. Nem beszélve fémes csillogásáról, amely a praktikusság mellett fényűz
Chef&Pincér magazin 2018 május by Termékmix - Issuu
A konyha a hadsereghez hasonlóan hierarchikus hely, amely azért működik így, hogy a vendég tökéletes ételt kapjon. Én pedig pontosan ilyen helyeken akartam dolgozni.
zöldborsófőzelék | Mindmegette.hu
A nyár azért is csodás, mert sok idényzöldségből, viszonylag olcsón tudunk isteni finom étekleket főzni. Itt vannak például a főzelékek: tökből cukkiniből, zöldbabból- és borsóból, amit mindenki másképp készít, és a saját szájíze szerinti a legfinoma
Háború és forradalom a konyhában | NOSALTY
A jegyrendszert 1941-ben vezették be. Az első időkben egy személy hetente 12 dkg cukrot és 24 dkg zsírt vásárolhatott. Az adagokat a háború előrehaladtával egyre csökkentették, és amúgy sem volt egységes – a vidéki lakosok kevesebb jegyet kaptak, a z